Webshop

Boek: Wij van de Nijverheid

€ 12,50

Boek ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de wijk De Nijverheid, naast Tuindorp 't Lansink gelegen. Met verhalen uit de wijk, foto's en een gedicht van stadsdichter Marijke Agterbosch. Tot stand gekomen met medewerking van Marco Krijnsen en uitgebracht in beheer van Bewonersoverleg De Nijverheid.

Bestel nu!

Nestkastje koolmees

Uitverkocht

Nestkastje, geschikt voor de koolmees. Stichting Tuindorp wil de koolmees als natuurlijke vijand inzetten tegen de eikenprocessierups. De koolmees eet de rups en voedt ze in het voorjaar ook aan de jongen. Door de koolmezen plek te geven om te broeden hopen we in de wijk minder last te krijgen van de rupsen.

Stichting Tuindorp heeft de nestkastjes groot ingekocht en kan ze daardoor aanbieden tegen kostprijs van slechts 6,00 euro!

Update: de nestkastjes zijn uitverkocht!

Bestel nu!

Boek: Jan van der Mast - Agneta (gesigneerd)

€ 20,00

Altijd al willen weten hoe de Van Markenstraat in onze wijk aan zijn naam komt? Je leest het in dit boek. Jan van der Mast beschrijft het leven van Agneta in Delft, de vrouw van een fabriekseigenaar die net als Stork een wijk voor zijn werknemers bouwde: het Agnetapark. Tijdens Tuindorp on Tour 2015 is deze wijk bezocht en ontdekt dat er veel raakvlakken zijn met Hengelo. Dit boek moet je als tuindorper gelezen hebben. De exemplaren die via de site verkocht worden zijn gesigneerd door Jan van der Mast.

Bestel nu!

Emaille huisnummerbordje

€ 48,00

De originele huisnummerbordjes, zoals de vanaf het begin gebruikt zijn in de wijk. Van hoge kwaliteit emaille en gemaakt door een lokale producent. 12,5 bij 8 centimeter. Blauwe achtergrond met witte cijfers.

Bestel nu!

Boekjes 'Tuindorp het Lansink' en 'Tuindorp door de eeuw heen'

€ 15,00

Set van twee boekjes. Het groene boekje 'Tuindorp het Lansink' is een heruitgave van het origineel en geeft een beschrijving van de wijk en alle woningen. Het tweede boekje is een nieuwe uitgave uit 2013 met beeldmateriaal uit 100 jaar Tuindorp 't Lansink, uitgebracht in het kader van het eeuwfeest. De boekjes kosten samen 15,00 euro.

Bestel nu!

Kleine vlag

€ 17,50

De originele vlag van Tuindorp 't Lansink. Beschikbaar in twee formaten. Dit product betreft de kleine variant van 100 x 150 centimeter. Groene vlag met witte band en kunststof haken om vlag te bevestigen aan stok/lijn.

Bestel nu!

Grote vlag

€ 25,00

De originele vlag van Tuindorp 't Lansink. Beschikbaar in twee formaten. Dit product betreft de grote variant van 150 x 225 centimeter. Groene vlag met witte band en kunststof haken om vlag te bevestigen aan stok/lijn.

Bestel nu!
"Op 17 oktober 2003 werd Tuindorp 't Lansink aangewezen als beschermd dorpsgezicht..."
"Karel Muller is de hoofdontwerper van de wijk Tuindorp 't Lansink..."
"In 2011 bestond de wijk Tuindorp 't Lansink 100 jaar. Dit is gevierd met een eeuwfeest."
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann