act.4

Op zondagmiddag 22 april zal er rond de Tuindorpvijver weer van alles te beleven zijn. De artiesten zijn geboekt en de route weer bepaald. Leuke, verrassende, ontroerende en spectaculaire optredens bij act.4! Omdat act. dit jaar is gepland op 22 april, zal dit alles overgoten worden met een koninklijk, oranje sausje. Laat u verrassen en kom genieten van act.4!

Wie en wat kunnen we verwachten…
Er zullen optreden zijn van: Multiple Noise, een geweldig koor! KAMAK, die kent u natuurlijk allemaal. Big Tyms, met natuurlijk weer een korte eenakter. The Candlelight Singers, met prachtige nummers uit musicals en operettes. HGV, met spannende en spectaculaire ‘hoge’ kunsten! Zoals elk jaar, ook nu weer van de partij, Raar Bezoek, met weer een geweldige, komische straatact. De slagwerkers van HENGST, zij zullen de buurt ‘opschrikken’ met hun ritmische, muzikale opening. En verder ziet u prachtige, Zuid-Amerikaanse Latin-dans en een optreden van Marije Bruinsma. Zij is genomineerd met een solo-cabaretvoorstelling voor de Christenhusz Theaterprijs. U leest het, we hebben weer een fantastisch gevarieerd programma!

Noteer in uw agenda: 22 april 2018!

Toegangsboekjes á 10,00 euro met het programma kunt u vanaf 2 april kopen bij Wijkcentrum ’t Lansink en Roel Kok (Vijverlaan 51) of reserveren/bestellen via inabraam@home.nl/06 16 24 37 72.

"Op 17 oktober 2003 werd Tuindorp 't Lansink aangewezen als beschermd dorpsgezicht..."
"Karel Muller is de hoofdontwerper van de wijk Tuindorp 't Lansink..."
"In 2011 bestond de wijk Tuindorp 't Lansink 100 jaar. Dit is gevierd met een eeuwfeest."
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann